16 Haziran 2010 Çarşamba




Eğer dört bayan oturup bir filmi izlerse neler olur? Hele bu film "Gözlerindeki Sır" ise. Arada bir birimizin telefonu çaldı galiba ve bir ara yaşı en küçük olanımız geldi. Fena kaptırmışım kopmuşum bir ara. Çay içmek istemese canımız hiç kalkmayacaktık yerimizden. Çekirdekten küçük bir tepe oluşunca “Birimiz kaldıralım şu çekirdeği” dedi en lider olanımız. Vişneli soda içtik; sabırla , gözleri ile konuşan kadın ve erkeği izlerken. Filmi seyrederken küçük yorumlar ve eleştiriler yaptık durduk. Öldürülen kızın resimlerine bakarken ,katili tahmin etti en dikkatli olanımız.Filmde en çok korkuyorum yazısına bir harf ekleyerek seni seviyorum yazması hoşuna gitti en romantik olanımızın.

7 yorum:

Hayal Kahvem dedi ki...

Ooo! Harcamışsınız filmi Aylardan Şubat!
Bu film öyle çekirdek çıtlatılarak seyredilir miydi? Gözlere zumlanacak ve gözlerdeki sırrı keşfetmeniz gerekmez miydi? Sonra bir şeyi öğreniyorsunuz bu filmde...

"Bir erkek her şeyini değiştirebilir. Yüzünü, evini, ailesini, kız arkadaşını, dinini, tanrısını... Yine de değiştiremeyeceği bir şey vardır. Tutkularını değiştiremez!"

Yaa, benim anladığım bu işte.. Böyleyken böyle...

"Sihirbazın şapkasında sıkışıp kalan tavşan" dedi ki...

Filmi izleyen ekip, en az filmdeki kahramanlar kadar gizemli olmuş :))

En küçük olan, en lider olan ve en dikkatli olan diye üç karakter var... İçlerinden biri aynı zamanda hem en küçük hem de en dikkatli olabileceği gibi, hem en lider hem de en dikkatli olabilir...

Çok enteresan... (yok yok en bi teresan olan bi karakter yok, sözcük öyle)
Ben şimdi böyle bir yorum yazdım ama, umarım bi (en)gel yoktur :)

Aylardan Şubat dedi ki...

En küçük, en lider, en dikkatli olanlar hep farklı karakterler. Bir diğeri en suskun olanımızdı sanırım.En romantik olanı da bendim kuşkusuz.

"Sihirbazın şapkasında sıkışıp kalan tavşan" dedi ki...

o zaman 5 kişi oldunuz :)) yoksa en suskun olan "kedi" miydi? :))

Adsız dedi ki...

sayın aylardan şubat, blogunuzu nette sörf yaparken tesadüfen gördüm.Çok güzel olmuş bundan sonra takip edeceğim.Yalnız şunu merak ettim;Aylardan şubat ın anlamı bu ayda doğduğunuz için mi acaba.Çünkü romantikim diyorsunuz da, balık burcu romantik olur..

biraz astrolojiye meraklıyımdır..

Yeni yazılarınızı bekliyorum..


Maral ATMACA

Aylardan Şubat dedi ki...

Filmi izleyenlerden en suskun ve en romantik aynı kişiye ait iki ruh haliydi.

Aylardan Şubat dedi ki...

Sayın Maral,
Pembe renkli nufus cüzdanım da doğduğum ay konusunda, sizinle aynı görüşte.